Welkom bij Boutique Suite Hotel Lumière! Wat je reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Eindhoven

+31 40 239 4950 reception@hotellumiere.nl
Image Alt
  /  Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

Hotel Lumière ligt centraal in het hartje van Eindhoven. Je bent snel bij het station en de auto kun je makkelijk parkeren in Eindhoven centrum, dichtbij het hotel. Ideaal dus voor een zakelijke overnachting. Onze hotelkamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Zodra de vergadering voorbij is, kun je je gegarandeerd vermaken in de stad. Ga nog even naar je favoriete winkel in Eindhoven centrum, bezoek een van de vele bezienswaardigheden of andere activiteiten die je in Eindhoven en omgeving kunt doen!

Faciliteiten

Boutique Hotel Lumière, in centrum Eindhoven, heeft verschillende soorten kamers (van de kleinere Inside Comfort Room tot de ruime Executive Room). Alle kamers zijn voorzien van een praktische werkplek en razendsnelle wifi.

Verder vind je op de kamers gratis koffie en thee, staat er een koelkastje en zorgen wij ervoor dat jij de dag goed begint met een lekker ontbijt.

Business deals

Ontvang je als bedrijf regelmatig zakelijke gasten en zoek je daarvoor een vast hotel? Informeer dan naar onze speciale Business Deals.

Hotel Eindhoven centrum

Boutique Hotel Lumière ligt in het gezellige centrum van Eindhoven. Je kunt hier lekker uiteten, een terrasje pakken, winkelen en nog veel meer.

Zoek je een goed restaurant in Eindhoven centrum? Meer weten over bezienswaardigheden Eindhoven omstreken? Of wil je deelnemen aan een van de vele activiteiten in Eindhoven? Onze receptie helpt je graag verder. Natuurlijk ook voor het maken van een reservering in een restaurant of het bestellen van een taxi.

You don't have permission to register