Welkom bij Boutique Suite Hotel Lumière! Wat je reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Eindhoven

+31 40 239 4950 reception@hotellumiere.nl
Image Alt
  /  Evenementen Eindhoven en omgeving

Evenementen Eindhoven en omgeving

Evenementen Eindhoven

Vervelen hoeft zeker niet. In normale tijden is er wekelijks een goed gevulde Eindhoven evenementen agenda. Met optredens, festivals, markten, braderieën en natuurlijk de zakelijke evenementen Eindhoven. Typische Eindhoven events zijn o.a. de Lichtjesroute (ter ere van de Bevrijding), Marathon Eindhoven, Kermis Park Hilaria en Carnaval in Lampegat. En niet te vergeten, het meezingfestival Ameezing (een van de grootste evenementen stadhuisplein Eindhoven). Nationale en internationale publiekstrekkers zijn GLOW Eindhoven, de Dutch Design Week,  en het Guus Meeuwis concert in het PSV Philips Stadion.

GLOW festival Eindhoven

Elk jaar in november staat de stad acht dagen in het teken van lichtkunst. De Eindhovense binnenstad is dan ’s avonds één groot openluchtmuseum. De Glow route Eindhoven is echt een spektakel, wat je niet wil missen. Meer over Glow Walk Eindhoven, alle side events en het laatste nieuws, vind je op: www.gloweindhoven.nl.

Dutch Design Week Eindhoven

Liefhebbers van design komen in oktober naar Eindhoven. Negen dagen lang, verspreid over zo’n 100 locaties, staat de stad in het teken van exposities, lezingen, feestjes en nog veel meer. Van heinde en verre komen mensen naar onze stad. Dutch Design Week zorgt altijd voor een bijzondere creatieve en gezellige vibe in de stad. Meer weten over locaties Dutch Design Week of het aanschaffen van Dutch Design Week kaarten, check: www.ddw.nl.

PSV Eindhoven

Zoek je een hotel in Eindhoven bij het PSV Stadion? Vanuit Boutique Hotel Lumière loop je in een kwartiertje naar Stadion PSV. Handig als je een wedstrijd of een van de andere PSV events bezoekt (bijvoorbeeld Guus Meeuwis concert PSV Stadion). Naast de vele PSV-stadion evenementen, kun je ook een bezoekje brengen aan het PSV Museum.

Brabant/Eindhoven

Op zoek naar een uitgebreide Event Calender?

You don't have permission to register