Welkom bij Boutique Suite Hotel Lumière! Wat je reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Eindhoven

+31 40 239 4950 reception@hotellumiere.nl
Image Alt
  /  Hotelkamer boeken Eindhoven

Hotelkamer boeken Eindhoven

Hotelkamer Eindhoven

Een weekendje weg? Een zakelijke overnachting? Of gewoon even een avond er tussenuit? Bij Boutique Hotel Lumière ben je aan het juiste adres. We hebben verschillende hotelkamers in verschillende prijsklassen: allemaal comfortabel en voorzien van alles wat je van een modern hotel mag verwachten.

We zijn een kleinschalig hotel met een grote service en persoonlijke betrokkenheid. Dat maakt een verblijf bij Lumière tot thuiskomen in Eindhoven.

Overnachten Eindhoven centrum

Boutique Hotel Lumière ligt in het centrum van Eindhoven. Omringd door leuke winkels en op loopafstand van veel gezellige restaurantjes, barretjes en bezienswaardigheden. Er is dus altijd wel wat te beleven. Ook zakelijke gasten profiteren van onze gunstige ligging. We zijn goed bereikbaar; het Centraal Station ligt op loopafstand en de auto parkeer je direct onder het hotel.

Kamertypes

Van een goedkope hotelkamer tot luxe hotelkamers: je vindt het allemaal bij Boutique Hotel Lumière. We hebben verschillende soorten 2 persoons hotelkamers.

  • Inside comfort room: Het meest voordelig overnacht je in deze moderne hotelkamer. Deze kamer heeft geen raam, maar is wel heel comfortabel.
  • Comfort room: Deze standaard hotelkamer behoort tot onze nieuwste kamers in het hotel. Knus en van alle gemakken voorzien.   
  • Classic Room: Zoek je een luxe hotelkamer, niet al te duur? Kies dan onze Classic Room. Of je nu met een vriend of een geliefde komt slapen: deze grote hotelkamer is hoe dan ook een fijne plek om te overnachten. Kruip lekker dicht tegen elkaar of juist niet: met 2 single bedden kan het allebei.
  • Executive RoomLeg jezelf lekker in de watten en boek deze ruime hotelkamer met bad. Kom romantisch overnachten in Eindhoven, ervaar het gevoel van welness en boek deze luxe hotelkamer.

Alle kamers hebben een heerlijk kingsize bed, smart tv, praktische werkplek, een koelkastje en gratis koffie en thee.

You don't have permission to register