Welkom bij Boutique Suite Hotel Lumière! Wat je reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Eindhoven

+31 40 239 4950 reception@hotellumiere.nl
Image Alt
  /  Wat te doen in Eindhoven?

Wat te doen in Eindhoven?

Bezienswaardigheden

Eindhoven biedt een ruim aanbod aan verschillende bezienswaardigheden. Van kunst tot gebouwen, er is zoveel te zien.

Design

Eindhoven is dé Dutch Design stad van Nederland. De Design Academy is hier gevestigd en de stad staat elk najaar in het teken van de Dutch Design Week. De design shops kunnen dus zeker niet in ons overzicht ontbreken.

Eten & Drinken

Ga je graag lekker uiteten of lekker wat drinken? Eindhoven biedt verschillende gebieden met veel leuke restaurantjes en kroegjes.

Fietsen

Eindhoven is hartstikke groen! Dus ook als je van natuur houdt, ben je hier aan het goede adres. Tip: huur bij ons een fiets en ontdek de mooie parken van Eindhoven.

Film

Wil je graag naar een concert, een film zien of een theatervoorstelling bezoeken? Check wat er speelt en draait.

Musea

Zin in een cultureel dagje uit? Ook dan zit je in onze stad goed. Eindhoven biedt verschillende soorten musea.

Muziek

Ben je een grote fan van muziek? Dan zit je in Eindhoven goed. Met verschillende podia en muziekgebouwen is er binnenkort vast een artiest die je graag wil bewonderen.

Natuur

Eindhoven is hartstikke groen! Dus ook als je van natuur houdt, ben je hier aan het goede adres. Tip: huur bij ons een fiets en ontdek de mooie parken van Eindhoven.

Theater

Zin in een theatervoorstelling? Bekijk wat er speelt.

Uitgaan

Ga je graag lekker op stap? Het centrum heeft 4 uitgaansgebieden, allemaal op een paar minuten loopafstand van ons hotel.

Wandelen

Met verschillende natuurgebieden en parken kun je in Eindhoven lekker door de natuur wandelen. Bekijk snel de verschillende mooie plekjes.

Winkelen

Eindhoven is dé winkelstad van Zuid-Nederland. Naast bekende winkelketens als de Bijenkorf, Zara, Mango, H&M en Primark kun je hier ook terecht voor high fashion, vintage en Dutch Design. Bijzondere winkeltjes vind je met name op De Bergen, Nieuwe Emmasingel, Strijp-S en in onze eigen Hooghuisstraat. De winkels in het centrum zijn 7 dagen per week open, dus... Shop till you drop!!!

You don't have permission to register