Welkom bij Boutique Suite Hotel Lumière! Wat je reisdoel ook is, wij zorgen voor een warm welkom.

Eindhoven

+31 40 239 4950 reception@hotellumiere.nl
Image Alt
  /  Zakelijk hotel

Zakelijk hotel

Zakelijk hotel Nederland?

Kom je voor zaken naar Nederland? En ben je op zoek naar een centrale plek om te overnachten, dichtbij je business locatie? Dan zit je bij ons goed. Ons hotel ligt in centrum Eindhoven. Vanwege onze centrale ligging en goede bereikbaarheid zijn wij een geliefd hotel bij mensen die in Eindhoven moeten zijn voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen. Onze kamers hebben bovendien een fijne werkplek met razendsnelle wifi.

Zakelijk overnachten in Noord-Brabant

Eindhoven Noord-Brabant ligt midden in Brainport, een van de slimste regio’s van de wereld. Dankzij de innovatieve en technologische cultuur, komen veel gasten voor een zakelijke overnachting naar Eindhoven. Ze komen voor een van de vele zakelijke evenementen in Eindhoven of om te vergaderen. Hotel Lumière staat bekend als geliefd hotel in centrum Eindhoven.

Zakelijk hotel Eindhoven centrum

Bij Boutique Hotel Lumière Eindhoven aan de Hooghuisstraat overnacht je in het gezellige centrum van Eindhoven. We zijn een hotel in de buurt van Philips Stadion Eindhoven en een hotel in de buurt van Beursgebouw Eindhoven. Het Centraal Station ligt op een steenworp afstand en de verbinding met Eindhoven Airport is goed.  Zoek je een hotel in Noord-Brabant, makkelijk bereikbaar en centraal gelegen? Kom naar Boutique Hotel Lumière.

You don't have permission to register